Här får du veta mer om mig och mina smycken

Silver av Anna

Silver – den vackraste metallen av dem alla!

Jag har alltid älskat just silver, men det bästa med att formge sina egna smycken, är att jag inte behöver begränsa mig! Jag kan kombinera silvret med andra saker som jag tycker om.

Ibland blir det romantiskt och blommigt med med återbrukat gammalt porslin, nostalgiskt med vintageknappar av glas och pärlemor eller en aning galet med gamla porslinsfigurer. För det är det som är tjusningen – att kunna förverkliga idéer och skapa av hjärtans lust.

 

Äkta vara och hög kvalité

Ska man göra något, ska man göra det ordentligt!  Jag vill kunna vara stolt över mina smycken. Kvalité och vackert hantverk är viktigt, för att det ska kännas hållbart och kunna vara till glädje länge.

Materialen ska vara äkta! Jag tycker det är lika roligt med bling-bling och gnistrande stenar som skimrande pärlor. Men det finns ingen anledning att fuska – det finns så många vackra, naturliga material och stenar att välja emellan och arbeta med.

Porslin, glas och pärlemor tycker jag också räknas till äkta vara. Det är genuina och hållbara material, som blir ännu lite vackrare när de gifter sig med silver.

 

Vem är Anna?

Ja, vem är jag? Formgivare och kreatör, med många järn i elden. En idéspruta, som arbetat många år som glaskonstnär och sedan bytte till det mindre formatet och istället började formge smycken av silver.

Men jag är också författare och skribent, som lika gärna arbetar kreativt med språket och trollar med orden. Det ena har aldrig hindrat det andra. Det är bara dygnets timmar som inte alltid räcker till.

Den gemensamma nämnaren för allt jag gör, är humor och skaparglädje! Jag är praktiskt lagd, men försedd med en rejäl dos fantasi och lekfullhet. När jag formger smycken hoppas jag kunna förmedla den lustfyllda filosofin i silvret – det är helt enkelt smycken gjorda med glimten i ögat.

Kontakta Anna

Telefon: +46 (0)704 83 82 25
info@aosilver.se
Anna Örnberg & Co AB
Box 67
360 51 Hovmantorp

Nyhetsbrev

Kontaktformulär

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.