alltid fri frakt!

enkla och säkra betalsätt

Klarna faktura Klarna konto
Verified by Visa Visa Electron Visa Mastercard Securecode Mastercard Eurocard
Din kundkorg är tom!
» Kundkorg/Betala
» Logga in

Betalningsalternativ

Silversmycken design Anna ÖrnbergDu kan välja mellan fyra olika betalningsalternativ:

1) Direktinbetalning BankGiro: 5904-8389 eller SWISH 0704-83 82 25
2) Kortbetalning
3) Faktura
4) Klarna konto

Bankgiro
Betala direkt till vårt Bankgiro 5904-8389 och slipp alla avgifter.
Har du bråttom bör du välja något av de andra alternativen här nedan, eftersom vi måste få meddelande från vår bank att pengarna finns på vårt konto innan vi skickar varorna. Detta kan ta 1-2 dagar längre.
Har du SWISH så kan det vara ett smidigt alternativ. Men glöm inte att tydligt meddela ordernummer och ditt namn.

Kortbetalning
Snabbt och smidigt för dig som har VISA, Mastercard eller Eurocard. Vi är kopplade till PayEx, vilket innebär att vår sida är krypterad och att du tryggt kan använda dig av ditt kort som betalmedel. Det finns ingen risk att ditt kortnummer kommer på avvägar, vi ser aldrig ditt nummer och det lagras ingenstans.
När du först beställer smycket, reserveras kostnaden på ditt kort men själva beloppet dras inte från ditt konto förrän varorna är packade och redo att skickas. Kortbetalningen är också avgiftsfri.

Faktura
Få hem smycket först, betala sedan! För att du ska känna dig trygg att handla av oss och få en chans att att se och känna på smycket innan du betalar, så har du möjlighet att få faktura ihop med ditt inköp och kan sedan betala inom 14 dagar. Frakten står vi för, precis som i de andra fallen men här tillkommer en faktureringsavgift på 29:-

Klarna Konto
Om du brukar handla över nätet, så tillhör du kanske de som gärna väljer Klarna konto. Då samlas alla dina inköp under kalendermånaden hos Klarna och du får sedan EN faktura med den samlade kostnaden för dina inköp. Du kan välja att betala alla dina inköp på en gång eller delbetala, så att du sprider ut kostnaden. Läs mer på www.klarna.se

Betalning från annat land
Du som beställer från andra länder använder antingen Kortbetalning eller tar kontakt med oss och får ett internationellt IBANnummer som du kan göra din betalning till.

Priser
Vi redovisar priser inklusive moms och frakt. Inga övriga skatter eller fraktavgifter tillkommer för leverans inom Sverige förutom fakturaavgift om du har valt den varianten för din betalning.

Återbetalningar
Eventuella återbetalningar görs i första hand till ditt bankkonto, personkonto, bankgirokonto eller tillbaka på ditt kort om du gjort en kortbetalning.I andra hand görs det via avi. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.